Programi

Izborni programi

Osim programa rada predškolske ustanove koje realizuju vaspitači i saradnici i koji su uključeni u cenu, deca mogu da pohadjaju i neke od izbornih programa:

 • Balet

  Za graciozno izvođenje prvih baletskih koraka zadužena je balerina - diplomirani igrač klasičnog baleta Srđana Slavujac, koja ima dugogodišnje iskustvo u radu sa predškolskom decom na poljima klasičnog baleta

 • Karate

  Karate klub Kinder na časovima karatea, osim upoznavanja sa osnovnim karate tehnikama, radi na razvoju pozitivnog i odgovornog odnosa prema radu i zajednici, jačanju kolektivnog duha, razvijanju drugarstva i prijateljstva i poštovanju starijih

 • Gluma

  Školu glume realizujemo u saradnji sa Teatrom 13 i glumcem Janković Urošem, koji dugo godina radi sa decom predškolskog uzrasta. Kroz školu glume deca grade samopouzdanje, razijaju slobodno i kreativno mišljenje i maštu i razvijaju kreativne i stvaralačke potencijale uopšte. Kao rezultat saradnje I časova glume, predškolska grupa za svoje drugare iz vrtića I roditelje priprema dve pozorišne predstave godišnje – novogodišnju I završnu predstavu za ispraćanje predškolaca.

 • Škola plivanja

  Školu plivanja realizujemo u periodu od aprila do sredine leta, a sa ciljem da deca jednom do dva puta nedeljno na zabavan način upoznaju osnovne tehnike plivanja, da se oslobode straha od vode i da se rekreiraju. Do sada smo sarađivali sa sportskim centrom Dynamic i sportsko rekreativnim centrom SwimGym.

 • Najnovije vesti
  • Mali Veliki Ljudi
   29.03.2023

   Organizacija za pomoć i brigu o deci sa posebnim potrebama \'\'maliVeliki ljudi\'\' danas je posetila našu ustanovi sa ciljem da nas obaveste o uspešnosti akcije Sanke Deda Mraza i da nam uruče Zahvalnicu za saradnju i učešće u njihovim akcijama. Hvala svim našim roditeljima što podržavaju akciju i svake godine pomognu da se svako dete u domu u Srbiji obraduje novogodišnjim paketićem.

  • Pozorište lutaka Pinokio
   17.03.2023

   Pozorište Pinokio @pozoriste.lutaka.pinokio ugostilo je naše mališane, a sve u organizaciji @maja_peron_9_i_tri_cetvrtine Hvala

  • Poseta Pet centru
   23.02.2023

   Divni zaposleni @petcentarsrbija ugostili su naše Kolačiće i odgovorili na sva njihova pitanja vezano za kućne ljubimce. Pokazali su nam šta je sve potrebno da naš ljubimac bude srećan. Hvala na gostoprimstvu!